Polling Bincang Santai

(Bahasa Jawa)

Halo dulur kabeh, piye kabare? rak yo apik wae to? Alhamdulillah nek do apik wae, simbah we mergo okeh ngombe wedang sing sehat-sehat ngene iki yo dadi bagas waras je. Eh tak kandani to, simbah ki pengen gawe acara tapi aku ki pengen ndelok sik okeh sing gelem pora…

Dadi ngene ceritane, simbah kro Coach seko konsultan pendidikan sing ngewangi sekolah neng luar negeri, spesialisasi Jepang, ki pengen gawe acara bincang-bincang santai bab piye carane iso entuk beasiswa neng Jepang. Sopo wae sing entuk melu? Nek simbah ki pengene kowe kabeh ki yo do melu, ben do kenal kro simbah, tapi utamane ki yo adek-adek sing saiki do sekolah SMA utowo sing sederajat, mahasiswa S1 sing pengen lanjut golek S2 neng Jepang, orang tua murid sing do duwe anak SMA po kuliah, kro bapak ibu PNS neng lingkungan DIY.

Nah mulo kui, ayo to simbah diewangi polling, nek kiro-kiro simbah gawe acara wedangan kro bincang santai neng atap omahe simbah kiro-kiro do gelem ora? Nek okeh sing gelem ki simbah arep ndadekke. Coach ugo arep terbang langsung seko jakarta sebagai narasumber. Ora ketinggalan mengko yo ono testimoni seko wong-wong sing berhasil entuk beasiswa neng Jepang, dadi nek arep takon-takon ki luwih cetho. Piye? jagongan mangan kacang godhog kro medang neng nggone simbah kro ndelok lintang gemintang eh isih ditambahi ilmu tentang golek beasiswa neng jepang. Joss to? yoh nek ngono gek diisi yo ki pollinge, kiro-kiro ono wong 10 sing gelem mangkat wis simbah. Acarane gratis kok, ning wedange yo mbayaaarr….. yo to?

Klo ada acara bincang santai tentang gimana caranya dapet beasiswa Jepang di Wedangan Mbah Bes pada mau dateng ga kira-kira?

  • Mau! Kapan? (80%, 24 Votes)
  • Hmm ga dulu deh (20%, 6 Votes)

Total Voters: 32

Loading ... Loading ...

nek sing wis mesti gelem, langsung wa simbah yo pencet kui tombol wa neng pojok kanan bawah halaman iki ben di data, utowo simbah bakal matur nuwun banget nek do ngewangi simbah share neng media sosial yo…

Rung neng jogja nek rung medang dab!

(Bahasa Indonesia)

Halo semua, gimana kabarnya? semoga semua sehat walafiat ya. Jadi gini, Mbah Bes tu pengen bikin acara, tapi sebelumnya Mbah Bes pengen lihat dulu nih animo netijen gimana…

Klo idenya sih Mbah Bes bersama Coach dari konsultan pendidikan yang membantu sekolah di luar negeri, spesialisasi Jepang, ini pengen bikin acara bincang santai tentang gimana caranya dapet beasiswa ke Jepang. Siapa aja yang boleh ikut? Sebenernya terbuka untuk semua sih, tapi diutamakan mereka yang masih duduk di bangku SMA atau sederajat, mahasiswa S1 yang pengen lanjut studi ke Jepang, orang tua murid yang berminat anaknya ikut beasiswa jepang, dan para PNS di lingkungan DIY.

Nah kira-kira pada mau ga nih? klo pada mau nanti coach sendiri akan terbang langsung dari Jakarta untuk jadi narasumber. Nanti juga ada testimoni dari para peraih beasiswa ke Jepang, jadi klo mo nanya-nanya lebih jelas. Enak kan, wedangan diatap rumah, sambil ngemil kacang rebus, memandangi bintang-bintang eh nambah ilmu juga. Isi polling ini ya

Klo ada acara bincang santai tentang gimana caranya dapet beasiswa Jepang di Wedangan Mbah Bes pada mau dateng ga kira-kira?

  • Mau! Kapan? (80%, 24 Votes)
  • Hmm ga dulu deh (20%, 6 Votes)

Total Voters: 32

Loading ... Loading ...

10 orang aja yang setuju Mbah Bes akan jalankan acara ini, jangan lupa share ke teman-teman kamu diberbagai medsos ya, ajakin juga temen2mu untuk ikutan poll ini. Ga usah khawatir acaranya gratis kok tapi minumannya tetep bayar dong, wkwkwk…

Yang bener-bener minat bisa langsung japri simbah, pencet aja tombol wa di pojok kanan bawah halaman ini ya, biar di data

Rung neng Jogja nek rung medang dab!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *